De laser ontharing Dagboeken

Dit is wegens Bergman Clinics heel belangrijk teneinde aan een wensen en behoeften betreffende de cliënten te voldoen, tenzij die strijdig zijn met gespecialiseerde normen en/ofwel richtlijnen.

Epileren is afgeraden tijdens minimaal 6 weken vanwege een treatment. Vanwege een intake hoeft u dan ook dit gebied niet te scheren, waardoor wij het gebied juist kunnen beoordelen.

Laserontharing is geen stressvolle behandeling. De techniek en apparatuur bestaan exclusief ontwikkeld vanwege het ontharen en beschikken over bijna niet bijwerkingen. De warmte mag lijden tot tijdelijke pigmentverschuivingen. Laserontharing bezit als positieve bijwerking dat de structuur met uw huid verbetert.

Om een optimale resultaat te behalen heeft u gemiddeld 5 tot 8 behandelingen nodig. In de praktijk komt voor dat patiënten verdere ofwel niet zo behandelingen nodig hebben. Het is afhankelijk betreffende de huid- en haartype en iedere huid reageert anders.

Neen, dit is belangrijk om gedurende een behandelperiode en 6 weken vanwege en na de eerste en laatste treatment de zon zoveel geoorloofd te vermijden. Wanneer u zeker in aanraking komt betreffende UV-straling, dient u ons beschermingsfactor 50 te gebruiken. Dit om pigmentverschuivingen aangaande de huid te tegengaan.

In ons cliënttevredenheidsonderzoek vragen wij cliënten een aantal maanden na ze in onze kliniek zijn geweest teneinde ons ons rapportcijfer te melden op een schaal met 0 tot 10.

uw huid kan zijn na de behandeling genoeg breekbaar en wees dus een allereerste 48 uur voorzichtig met sauna, heet douchen of baden ofwel een intensieve inspanning uitoefenen (bijv. sporten)

Laser ontharen lijkt ons gehele simpele en makkelijk uit te voeren ingreep. Doch daarmee is de behandeling onderschat. In Holland mogen louter goed opgeleide therapeuten werken betreffende lasers.

Een duur met een treatment kan zijn afhankelijk aangaande een grootte van dit te behandelen gebied. Dit mag variëren aangaande 15 minuten tot vier uur (voor gehele omvangrijke oppervlakten).

Het is tijdelijk betreffende aard. Na enkele uren tot ons dag trekt het gevoel vanzelf weg. In enige gevallen kan daar sprake bestaan betreffende een gedeeltelijke of volledige verkleuring over de huid. Een huid is vervolgens lichter, hypopigmentatie, ofwel juist donkerder, hyperpigmentatie. Die verkleuring is meestal aangaande website voorbijgaande aard. In enige gevallen mag een arts adviseren om een behandeling tot ons later tijdstip uit te stellen.

Op de prijslijst ogen de meeste voorkomende ontharingsbehandelingen. Heeft u dan ook vragen aan de onkosten van een laserbehandeling welke niet vermeld staan op de prijslijst, dan adviseren wij u dan ook om ons voor niets consult in te uitstippelen bij één met onze huidtherapeuten.

Teneinde inzichtelijk te produceren op welke manier goed we er in slagen, voeren we onder andere bij alle cliënten ons tevredenheidsonderzoek uit, registreren wij eventuele klachten en bestuderen we reacties die in komen op zorgkaart Nederland.

Wij benutten cookies teneinde er zeker aangaande te zijn dat jouw de webwinkel zo echt mogelijk beleeft. Mits je die webwinkel blijft benutten gaan wij ervan uit het jouw dat goed vindt.Ok

Bijzonder rustige expertise betreffende Bergman in Bilthoven. Al het personeel en plastisch chirurg bestaan bijzonder professioneel en aardig in de omgang. Een zorg, uitl…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *